Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Laurijssens
Den Deel 9
4921 JH MADE

Openingstijden

Ma: GESLOTEN (bestel in onze webshop)
Di: 09:00 - 18:00 uur
Wo: 09:00 - 18:00 uur
Do: 09:00 - 18:00 uur
Vr: 09:00 - 20:00 uur
Za: 09:00 - 18:00 uur
Zo: 11:00 - 15:00 uur

Let op!! permanente wijziging openingstijd op zondag 11:00 tot 15:00 uur

Bottelier Laurijssens úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

EAST INDIA Madeira Fine Rich

(0,0 / 5)
EAST INDIA Madeira Fine Rich
Justino's is een 1870 gevestigd in Madeira bedrijven en vandaag is een van de meest traditionele producenten van Madeira wijn. Dat maakt niet in het minst in de immense wijn voorraden op dat rijpen in eiken vaten, waaronder tientallen jaren oude schatten die dateren uit de jaren 1930 dateren. Sinds haar oprichting heeft het bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste producenten en exporteurs van het eiland Madeira, bekend als de Parel van de Atlantische Oceaan. De originele hoofdkwartier van Justino lag in Funchal in het zuiden van het eiland, vandaag de plant in Canico tussen Funchal en de luchthaven.
In 1993 heeft het bedrijf een grotere omzet groep zich, waarna de faciliteiten van het bedrijf werden volledig gemoderniseerd, zodat Justino traditionele vakmanschap van vandaag kan combineren met modernster technologie. Bijvoorbeeld, de kelder zonnepanelen worden verwarmd. Dit maakt het mogelijk Justino is altijd indrukwekkend om de historische reis van de zoete wijnen van Madeira te simuleren, genaamd Torna viagem. Voor de jongere wijnen Justino de aanvallen vooral op de veelzijdige Tinta Negra Mole terug, hoe ouder vinden we de nobele belangrijkste plaatsen Sercial (droog), Verdelho (semi-droog), Bual (halfzoete) en Malvasia (zoet). De wijnmaker zoeken altijd harmonieuze balans tussen zoet en feinsäuerlichen noten.
Madeira wijn is uniek in de wereld. Alle Madeira's hebben een mooie balans van frisse zuren en zacht zoet. Madeira krijgt haar karakter door rijping op een warme plaats, gecombineerd met langzame oxidatie. Iedere wijn gaat daaraan ten onder, maar Madeira wordt er juist beter van.
€ 11,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Portugal
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
20% vol
Kleur
Rood
Geur
Aroma's van karamel en dadels met hints van noten.
Smaak
Een volle, intense karamelachtige zoete smaak.
Afdronk
Een fijne lange zoete afdronk.
Wijn-spijs
Een goede begeleider bij wild vlees, kaas souffle, Serra en andere vette kazen, maar ook bij chocolade desserts.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review