Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Laurijssens
Den Deel 9
4921 JH MADE

Openingstijden

Ma: GESLOTEN (bestel in onze webshop)
Di: 09:00 - 18:00 uur
Wo: 09:00 - 18:00 uur
Do: 09:00 - 18:00 uur
Vr: 09:00 - 20:00 uur
Za: 09:00 - 18:00 uur
Zo: 11:00 - 15:00 uur

Bottelier Laurijssens úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Jack Daniel’s Black BBQ-Steak

Jack Daniel’s Old Number 7 is sinds de oprichting in 1866 uitgegroeid tot ‘s werelds bekendste en meest iconische whiskey, welke symbool staat voor een rock-‘n-roll levensstijl. Naast een lekker glas Jack Daniel’s Black kunt u deze whiskey ook heel goed bij het grillen van uw steak op de BBQ gebruiken. Want ook tijdens de herfst BBQ-en we er gewoon op los!

Jack Daniel's Black - BBQ - Green Egg - uw topSlijter (1)

Boodschappenlijst:

Bereiding Jack Daniel’s Black BBQ-Steak (4 uur voor het grillen):
Pak een kom en giet hierin 120 ml Jack Daniel’s Black Whiskey en 120 ml sojasaus. Doe hier vervolgens 1 eetlepel mosterd, 1 eetlepel olijfolie en 50 gr bruine suiker bij. Pers vervolgens 3 teentjes knoflook boven de kom en voeg een snufje vers gemalen peper toe. Meng alles goed door elkaar tot de mosterd en suiker opgelost zijn. Pak dan een bord om de entrecotes op te leggen en strijk de marinade over de entrecotes. Let wel op! Om de marinade goed in de entrecotes te laten trekken, is het advies om deze circa 4 uur in de koelkast te zetten. Draai de entrecotes zo nu en dan in de koelkast om zodat ze gelijkmatig kunnen marineren.

Vervolg bereiding (paar uur later)
Steek de BBQ alvast aan (indien mogelijk: op een hoge temperatuur van circa 250°C) . Haal de entrecotes circa 30 minuten voor het grillen uit de koelkast zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen. Haal de entrecotes vervolgens uit de marinade en dep deze met keukenrol droog. Grill de entrecotes vervolgens boven de gloeiende kolen tot de gewenste kerntemperatuur bereikt is.

Kerntemepratuur Jack Daniels Black - uw topSlijter

Eet smakelijk en geniet!

« Terug