Assortiment
Exclusief topSlijter
Aanbieding
Electra Orange Muscat Quady
Jaarwijn
Bier van de maand
Wijn van de maand
Malt van de maand
Rum van de maand

In 1975 verruilden Andrew en Laurel Quady hun hectische baan in Zuid-Californië voor een nieuwe uitdaging als wijnmakers. Hun eerste grote succes was een portachtige rode wijn van de Zinfandel- druif. In hun winery in het plaatsje Madera (Central Valely, California) ontwikkelden zij zich van wijnhobbyisten tot enthousiaste professionals.
In 1980 volgde Essensia, een witte port van de Orange Muscat, in 1983 gevolgd door Elysium, een rode specialiteit van de Black Muscat. In Europa is deze druif bekend onder de naam Muscat Hambourg. Door de grote vraag uit binnen- en buitenland werd het bedrijf vernieuwd en kregen de Quady's in 1984 versterking van twee enthousiaste wijndeskundigen, Michael Blaylock (oenoloog) en cheril Russel (marketing). Sindsdien zijn aan het assortiment enkele nieuwe specialiteiten toegevoegd, waaronder Starboard en Electra.
In 1980 volgde Essensia, een witte port van de Orange Muscat, in 1983 gevolgd door Elysium, een rode specialiteit van de Black Muscat. In Europa is deze druif bekend onder de naam Muscat Hambourg. Door de grote vraag uit binnen- en buitenland werd het bedrijf vernieuwd en kregen de Quady's in 1984 versterking van twee enthousiaste wijndeskundigen, Michael Blaylock (oenoloog) en cheril Russel (marketing). Sindsdien zijn aan het assortiment enkele nieuwe specialiteiten toegevoegd, waaronder Starboard en Electra.
Electra Orange Muscat:Quady Winery produceerde deze wijn voor het eerst in 1990. Electra wordt gemaakt van de orange muscat en is bedoeld als een frisse, lichte "easy to drink" dessertwijn. De naam Electra verwijst naar de fruitige tinteling die de wijn in de mond achterlaat.
€ 12,99
Fles
Etiketinformatie
- Land van Herkomst
- Verenigde Staten
- Druivensoort
- Muscat Fleur d'Oranger
- Inhoud
- 75 CL
- Alcoholpercentage
- 4.5% vol
- Soort wijn
- Dessert
- Smaaktype Wijn
- Licht & Zoet
- Kleur
- Helder strogeel
- Smaak
- Zoet
- Wijn-spijs
- Licht zoete desserts met fruit, fruitsalades, abrikozen met amandel en deegkruim, oosterse gerechten, ingrediënt in cocktails.
- Serveertip
- 8 -10 °C
Reviews
Schrijf een reviewEr zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product