Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Laurijssens
Den Deel 9
4921 JH MADE

Openingstijden

Ma: GESLOTEN (bestel in onze webshop)
Di: 09:00 - 18:00 uur
Wo: 09:00 - 18:00 uur
Do: 09:00 - 18:00 uur
Vr: 09:00 - 20:00 uur
Za: 09:00 - 18:00 uur
Zo: 11:00 - 15:00 uur

Bottelier Laurijssens úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Wagging Finger Deventer Aged Gin

(0,0 / 5)
Wagging Finger Deventer Aged Gin
Traditioneel progressief is hoe Wagging Finger Gin zich presenteert. Eerlijk en kwalitatief goede producten die aanspreken bij de consument. Tegelijk progressief…verrassende innovaties en leunend op een grote community die Wagging Finger weer voorziet van feedback en ideeën. Wagging Finger heft haar vinger tegen de grote marketingmachines die ons alles laten geloven wat ze maar willen. Onder het motto‘’ Reclaiming our Heritage’’ wordt er een vuist gemaakt tegen de vele buitenlandse gin’s want de basis toch ligt bij onze eigen “genever”. Gin is zoals velen weten namelijk een verbastering van de Nederlandse genever.
De “American Oak” is een Gin die meer verdiend dan een Gin&Tonic. Dit drink je puur. Slechts 6 weken rijping in twee 130 liter Nieuw Amerikaans Eiken vaten laat een enorme invloed achter. Nog wel kort genoeg om de frisheid van de citrus te behouden, maar lang genoeg voor een mooie houtinvloed die sporen nalaat van verse gember, iets rokerigs en die de jeneverbes naar nieuwe hoogte lijkt te stuwen. Wat ons betreft een zeer geslaagd eerste rijpings experiment.
€ 37,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Nederland
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
44% vol
Serveertip
Serveer een gerecht geïnspireerd op de Indonesische keuken bij deze gin-tonic. De smaken passen goed bij de botanicals en kruiden waarmee Bobby's Gin is gestookt.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review