Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Laurijssens
Den Deel 9
4921 JH MADE

Openingstijden

Ma: GESLOTEN (bestel in onze webshop)
Di: 09:00 - 18:00 uur
Wo: 09:00 - 18:00 uur
Do: 09:00 - 18:00 uur
Vr: 09:00 - 20:00 uur
Za: 09:00 - 18:00 uur
Zo: 11:00 - 15:00 uur

Bottelier Laurijssens úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Heerlijk buitenleven ook in de winter

Heerlijk buitenleven, ook in de winter!

We zitten nog midden in de winter maar toch gaan we langzaamaan steeds meer naar buiten. Wat kunt u doen om meer te genieten van het buitenleven in de winter ondanks het weer? Daar hebben wij wel een aantal leuke tips voor…

blog - winter - gezelligheid - uw topSlijter nb

Ga erop uit net als Johnnie Walker
Kent u het verhaal van Johnnie Walker? In 1820 begon de jonge boerenzoon zijn eigen kruidenierswinkel in de bloeiende stad Kilmarnock. Zijn vader was het jaar daarvoor overleden en de boerderij was verkocht. Het was een moeilijke start in het leven, maar er was altijd iets speciaals aan John. Een glinstering in zijn ogen, een kriebel in zijn buik.

Red Label - Keep Walking - uw topSlijter nb  (1)
Al meer dan twee eeuwen zet Johnnie Walker zich in voor een geest van vooruitgang, die mensen inspireert om te blijven wandelen naar een positievere toekomst. De wereldwijde campagne 'Keep Walking' weerspiegelt de energie, woorden en gedachten van culturele iconen en pioniers die deze positieve geest delen. En dat doet ‘erop uit gaan’ met u. Minder stress, meer rust en een positieve werking.  En bij thuiskomst? Neemt u een Johnnie Walker Red Label. De frisse, zoete en kruidige smaken en de unieke rokerige finish van Johnnie Walker Red label, wordt het best genoten in longdrinks met mixers zoals ginger ale of cola. Dat is fijn thuiskomen.

Buitenleven sfeer
In november en december hangen wij allemaal verlichting op en in januari is ineens alles weg. Waarom? Juist die (extra) buitenlampjes zorgen voor extra sfeer zodat u niet donker de tuin of balkon op hoeft te kijken. Kleed het buiten ook leuk aan en laat die lampjes lekker hangen, plaats een vuurkorf en leg kleedjes her en der op de stoel of bank. Zo kunt u toch even buiten zitten (met eventueel een dikke jas) en een lekker warm kopje koffie of chocolademelk met een scheutje van onderstaande heerlijke likeuren voor een extra verwen-momentje. Likeuren gecreëerd voor mooie momenten.

Koffie met likeur - Juttertje - Santa Marta Amaretto - Sambuca - uw topSlijter nb blog

Winter BBQ
Knus, een lekker vuurtje erbij, fijne mensen om u heen, lekker eten en een heerlijk drankje! Wat wenst een mens dan nog meer? Het voordeel van BBQ is dat er in principe alles op kan. In de winter mag het vaak net even wat steviger qua eten en kruidiger van smaak. Wat denkt u van een lekkere stoofpot met Country Lane Reserve Shiraz-Pinotage of gegrilde groenten zoals pompoen, wortel of pastinaak met een wat zachtere wijn erbij zoals Country Lane Reserve Chardonnay. Bak er een lekkere vis bij met citroen. Wat frisheid voor erbij is altijd lekker! Ook hier past de Country Lane Reserve Chardonnay goed bij.

Country Lane Shiraz Pinotage - Chardonnay - uw topSlijter nb blog

Kom langs in onze winkel voor nog meer úw topSlijter tips! 

Klik hier voor alle aanbiedingen